Davids en Silva twijfelgevallen voor duel tegen Sparta

Trainer Adrie Koster weet nog niet of hij vrijdag tijdens de thuiswedstrijd tegen Sparta over Edgar Davids en Bruno Silva kan beschikken. Davids heeft een schorsing van twee duels uitgezeten maar kampt nu met liesklachten. Silva raakte zondag tijdens de verloren uitwedstrijd bij Roda JC (2-1) gekwetst aan de kuit. Vurnon Anita en Laurent Delorge hebben inmiddels de training hervat. De wedstrijd tegen Sparta komt echter nog te vroeg.

Tegenstander Sparta kan vrijdag niet beschikken over middenvelder Moreno Freire. De middenvelder heeft dinsdag tijdens de training een hamstringblessure opgelopen, zo meldt RTV Rijnmond. Het is nog niet bekend hoe lang Moreno Freire, die vorig seizoen nog scoorde in de uitwedstrijd van Sparta tegen Ajax (5-2), langs de kant staat.

Related posts