There are no ads, please add some


Rode kaart tegen PSV kost Davids twee wedstrijden (feyenoord en Roda JC)

Edgar Davids heeft een dag na zijn rode kaart al de straf gekregen. De Ajax-aanvoerder moet twee duels toekijken als straf voor zijn domme charge op Edison Mendéz. Scheidsrechter Jan Wegereef stuurde Davids in de blessuretijd van het duel met PSV (0-2) van het veld nadat de middenvelder was met twee benen vooruit ingekomen op Mendéz. De Ajax-aanvoerder solliciteerde kort daarvoor al naar een rode kaart door keihard door te gaan op Jefferson Farfán. De PSV-spits moest de overtreding bekopen met een kneuzing.

De KNVB-tuchtcommissie kwam met een schorsing voor drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk. Davids heeft deze straf inmiddels al geaccepteerd, zodat hij de duels met Feyenoord en Roda JC mist.

Gerelateerde posts