Ajax legt nog eens negen talenten vast waaronder Rodney Sneijder(16)

Ajax heeft, zoals eerder al aangekondigd (zie eerdere berichten hieronder), nogmaals negen talenten, vastgelegd. De Amsterdammers zagen in dat snel handelen noodzakelijk was, omdat onder meer Real Madrid en Liverpool enkele talenten volgden. Roly Bonevacia (16), Geoffrey Castillion (17), Jeffrey Dekker (17), Bryan Ottenhoff (16), Ricardo van Rhijn (16), Rik Schouw (16), Lorenzo Burnet (16), Lorenzo Ebecilio (16) en Rodney Sneijder (16) zullen ook de komende jaren actief zijn in het shirt van Ajax.

Met name Sneijder, het jongere broertje van Wesley, genoot volgens VI buitenlandse belangstelling. Real Madrid had hem al een contract aangeboden, terwijl ook Liverpool liet weten geïnteresseerd te zijn.

Zie ook eerdere berichten:
22-01-2008: Ajax legt B1-talent Rik Schouw voor drie jaar vast
19-01-2008: ‘Ajax doet groot aantal B1-junioren contractaanbieding, waaronder Rodney Sneijder’

Related posts