Prijsvraag Ajax – FC Utrecht: Welke Ajacied is dit? Win een Ajax-vlag!

Het is even geleden maar de prijsvraag is weer terug van weg geweest! Opnieuw luidt de vraag: Wie is de Ajax-speler op onderstaande foto die tijdens de wedstrijd Ajax – FC Utrecht van afgelopen woensdag wordt belaagd door kakkerlak Nelisse? Denk jij het te weten? Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens naar prijsvraag@ajaxf-side.nl.

Uit de inzendingen zullen wij wederom een winnaar selecteren die zo’n prachtige F-side vlag(zie foto) ontvangt aangeboden door voetbalwarenhuis.com.
Inzenden kan tot maandagavond 28 januari a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Volgende week dinsdag (29 januari) zullen we de winnaar opnieuw bekend maken via deze site! Hou de site dus in de gaten!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is geheel gratis!


Perez? Vermaelen? Of toch iemand anders? Wie wordt hier belaagd door kakkerlak Nelisse?!

De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door: voetbalwarenhuis.com!

Related posts