Koster niet tevreden over Ogararu

Met de komst van Bruno Silva naar Ajax lijkt de toekomst van George Ogararu in de Amsterdam Arena er niet zekerder op te worden. De Roemeense rechtsback maakt een zeer wisselvallig seizoen door, en dat is dan ook één van de hoofdredenen waarom Ajax besloot zich te gaan oriënteren op een vervanger. Volgens Het Parool is de clubleiding van Ajax niet te spreken over de prestaties van de Roemeens international, die anderhalf seizoen geleden overkwam van Steaua Boekarest. Met name in verdedigend opzicht zou de 27-jarige back tekort schieten in de ogen van interim-coach Adrie Koster.

Ajax besloot Ogararu te contracteren naar aanleiding van zijn sterke optredens in het seizoen 2005/2006. In dat jaar schakelde Steaua onder meer SC Heerenveen uit in de UEFA Cup, en moest de ploeg zich pas in de halve finale van het Europese toernooi gewonnen geven tegen het Engelse Middlesbrough.

Related posts