Einde transferperiode in zicht, gaat het Ajax nog lukken?

De transferperiode loopt al weer bijna ten einde. Ajax heeft nog de tijd tot donderdag 31 januari middernacht en dan moeten alle formaliteiten afgerond zijn. Ajax haalde tot nu toe een nieuwe speler en herstelde een domme fout door Perez terug te halen. Gelukkig heeft MvG zijn eigen fout hersteld. Bruno Silva lijkt een goede aankoop maar zal zich nog wel moeten bewijzen.

Neemt niet weg dat Ajax in deze transferperiode heeft aangegeven een vervanger te halen voor de naar Real Madrid vertrokken Wesley Sneijder. Tot op heden werd er alleen gesproken over defensieve aankopen. Ook dat is zeker noodzakelijk want daar ligt op dit moment wel een groot probleem. Maar feit blijft dat Davids en Perez al behoorlijk op leeftijd zijn. Daarom zal het halen van een top middenvelder pure noodzaak zijn als Ajax buiten onze Mickey Mouse competitie om enig aanzien wil behalen.

Perez kan wat dat betreft tegen de vertrokken Maduro worden weggestreept en zodoende blijft er maar een aanwinst over, en dat is een back. Martin van Geel zal de komende week dus nog hard moeten werken voor zijn geld door die zak geld nou eindelijk eens open te trekken voor een topklasse middenvelder (lees spelverdeler).

Als we de optelsom maken, zou er ongeveer 50 miljoen in de kas moeten zitten die aan nieuwe spelers besteed moeten worden. En van deze cijfers zijn de aankoop bedragen van Suarez en Silva al af dus laat dat geld, zij het op een nuttige manier, rollen!!!!

Related posts