Stekelenburg: ‘Ik blijf gewoon bij Ajax’

Maarten Stekelenburg zou in de belangstelling staan van het Engelse Tottenham Hotspur. De sluitpost geeft echter aan dit seizoen in elk geval nog bij Ajax te blijven. “Ik blijf gewoon bij Ajax keepen. Ik heb de geruchten gelezen, maar persoonlijk ben ik niet benaderd,” aldus Stekelenburg in Sportweek.

De doelman kwam nog even terug op het gelijke spel tegen NEC. “Wat ik in de tweede helft tegen NEC heb gezien, beviel me. In de eerste helft gaven we niet wat we konden geven, maar in de tweede helft zijn er een paar jongens heel dominant gaan voetballen” De international heeft dan ook alle hoop op de titel. “Dit materiaal moet voldoende zijn, want we moeten het ermee doen. Ik denk dat de achterstand op PSV overbrugbaar is.”

Zie ook eerdere berichten:
>: ‘Spurs gaat 7 miljoen pond bieden op Stekelenburg’
>: Ajax ziet in Velthuizen opvolger voor Stekelenburg
>: Spurs verleggen interesse naar Stekelenburg

Related posts