Maar liefst zeven Ajax-junioren in Oranje -17

Maar liefst zeven spelers van Ajax zijn geselecteerd in de 22-koppige selectie van het Nederlands Elftal onder17. Roly Bonevacia, Lorenzo Burnet, Geoffrey Castillion, Jeffrey Dekker, Lorenzo Ebicilio, Ricardo van Rhijn en Rodney Sneijder. Oranje onder 17 jaar neemt van 4 tot en met 8 februari deel aan een internationaal toernooi in het Spaanse La Manga. Tegenstanders zijn Oekraïne, Noorwegen en Tsjechië. Onder 17 plaatste zich vorig jaar oktober voor het tweede EK-kwalificatietoernooi, dat van 13 tot en met 18 maart in Nederland plaatsvindt. De ploeg van bondscoach Albert Stuivenberg ontmoet in deze zogenaamde eliteronde Hongarije, Bosnië-Herzegovina en Noorwegen.

Volledige selectie:
Charlton Vicento (ADO Den Haag), Roly Bonevacia, Lorenzo Burnet, Geoffrey Castillion, Jeffrey Dekker, Lorenzo Ebicilio, Ricardo van Rhijn en Rodney Sneijder (allen Ajax), Jeffrey Bruma (Chelsea), Tim Eekman, Rick van Haaren en Rajiv van La Parra (allen feyenoord), Danny Hoesen (Fortuna Sittard), Lion Kaak (De Graafschap), Jeffrey Gouweleeuw en Quenten Martinus (beiden sc Heerenveen), Jeroen Zoet en Youness Mokthar (beiden PSV), Hamza Konus, Fons Mulder en Bart van Wieringen (allen FC Utrecht) en Davy Proper (Vitesse/AGOVV).

Related posts