Mitea opnieuw geblesseerd; weer 4 tot 6 weken eruit

Nicolae Mitea kreeg onlangs van Ajax te horen dat hij mag uitzien naar een andere club. De blessure gevoelige Roemeen probeert momenteel bij Jong Ajax zich bij een andere club in de kijker te spelen. Gisteravond tegen Jong Haarlem ging het echter opnieuw mis met Mitea: Hij strompelde al in de 18e minuut naar de zijkant. Midden in een rush zag je hem plotseling stilstaan, het teken van een hamstringblessure. Naar verwachting is hij hierdoor opnieuw 4 tot 6 weken uitgeschakeld. Hierdoor lijkt een transfer in deze transferperiode bijna uitgesloten.

Wonder boven wonder bleef Edgar Manucharyan, die de hele tweede helft speelde, deze wedstrijd wèl helemaal heel. De Armeniër leek na afloop niet veel perspectief te zien in zijn carrière. Op de vraag hoe het nu verder moet, haalde hij vertwijfeld zijn schouders op…

Related posts