Niet Valencia maar Sneijder kapte transfer af: Bod was zelfs 32 miljoen

In een interview met Elsevier heeft Wesley Sneijder bevestigd dat het bod van Valencia op hem in de zomer 32 miljoen euro is geweest. De Utrechter wilde echter zelf toch niet naar Valencia. ‘Op een ochtend zei ik tegen mijn maatje Heitinga dat iets me niet lekker zat. Op het laatste moment besloot ik om Valencia af te bellen. Toen vroeg Soren Lerby niet of ik er nog een nachtje over wilde slapen, omdat Valencia het bod had verhoogd naar 32 miljoen euro. Nee, ik doe het niet’, vertelt Sneijder in het blad.

‘Ja, 32 miljoen euro is natuurlijk een absurd bedrag’, zegt Sneijder. De middenvelder vertrok uiteindelijk voor 27 miljoen euro naar Real Madrid. Valencia bracht in mei 2007 het eerste bod van 12 miljoen euro uit op Sneijder.

Related posts