Uitslag prijsvraag van 6 december: Welke Ajacied is dit?

Door alle decemberdrukte hadden jullie nog steeds de uitslag van onze prijsvraag van 6 december tegoed die in het teken stond van Stichting De Nees. Opnieuw enorm veel inzendingen maar wat wil je ook met maar liefst VIJF mooie prijzen! Toch wederom flink wat foutieve inzendingen maar de echte kenners hadden het natuurlijk opnieuw direct gezien: De man op de foto was deze keer Dennis ‘het wijf’ Rommedahl(zie foto beneden)!

Uit alle goede inzendingen hebben wij de volgende prijswinnaars getrokken:Dominique Pichel uit Cuijk, Roger Boumans uit Nijswiller, Suzanne Wolvers uit Delft, Wietse Boone uit Schoondijke en Marcel Verhoeven uit Gemert. Zij krijgen allemaal de cd van de 3e helft toegestuurd.

De 3e Helft wordt aangeboden door 123luisterboek.nl. De cd is overigens ook gewoon via hen te koop! Het mooiste is dat een gedeelte van de opbrengst ten goede zal komen aan Stichting De Nees. Deze stichting verleent financiële steun aan jongeren met een beperking of chronische ziekte.

Prijswinnaars; gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk naar jullie toe!

Niets gewonnen? Niet getreurd! Aanstaande zaterdag, 29 december, zal er namelijk alweer een nieuwe prijsvraag op deze site verschijnen met een foto gemaakt, vanavond tijdens het duel Ajax-FC Twente. Opnieuw stellen wij dan de vraag: Welke Ajacied is dit? Hou de site dus in de gaten en doe mee!! Deelname zal wederom uiteraard gratis zijn en opnieuw is er een leuke prijs te winnen!


Dennis Rommedahl!!

Klik HIER voor het overzicht van alle eerdere prijsvragen!

Related posts