Aissati tekende vandaag verbetert contract bij PSV

Het contract van Ismail Aissati is opengebroken, opgewaardeerd en met twee seizoenen verlengd tot de zomer van 2011. Dat meldt p$v donderdagmiddag op de officiële website. Het is de vijfde speler wiens contract p$v dit seizoen wist te verlengen. De Utrechter, die in eerste instantie tot medio 2009 onder contract stond, werd de laatste weken aan Ajax gelinkt. p$v gaf echter geen gehoor aan het verzoek vanuit de hoofdstad. Aissati zelf twijfelde vanwege zijn gebrek aan speelminuten over zijn continuïteit, maar heeft uiteindelijk toch de knoop doorgehakt.

De negentienjarige jeugdinternational, bezig aan zijn achtste seizoen in Eindhoven, maakte het nieuws na afloop van de 2-1 nederlaag die p$v op Tweede Kerstdag leed bij FC Groningen al bekend. “Ik heb lang getwijfeld, maar ik ben er toch achter gekomen dat ik de club moeilijk kan verlaten.”

Zie ook eerdere bericht:
> Ajax lijkt Aissati te kunnen vergeten nu die waarschijnlijk bijtekend bij PSV
> Ajax moet PSV wel degelijk tot 2009 een afkoopsom betalen voor Aissati
> Van Geel: ‘Aissati ideale opvolger Sneijder’
> Aissati: ‘interesse Ajax streelt me’
> Reker bevestigt nogmaals dat psv Aissati niet wil laten vertrekken naar Ajax
> ‘PSV bood Aissati zelfs aan bij Ajax’
> Aissati heeft afkoopsom, Ajax meldt zich opnieuw
> ‘Aissati al in november 2008 transfervrij’

Related posts