Modric verkiest Spanje boven Ajax en PSV

Luka Modric gaat liever naar Spanje dan naar Engeland of Nederland, zo liet de door Ajax en PSV begeerde Kroatische middenvelder dinsdag weten. “Ik heb in kranten gelezen dat Chelsea me wil kopen en daarna wil verhuren aan PSV. Dat is onzin”, aldus de 22-jarige speler van Dinamo Zagreb. “Ik weet daar helemaal niets van.” Modric maakte dit seizoen indruk bij zijn club en in het Kroatische elftal. Hij wekte niet alleen de interesse van Ajax en PSV, maar ook van Arsenal, Chelsea en FC Barcelona. “Het is altijd mijn wens geweest om naar Spanje te verhuizen. Ik zou graag in de winterstop verhuizen.”

zie ook eerdere berichten:
7 december 2007:‘Ook PSV, via Chelsea, in de markt voor Modric’
6 december 2007:‘Ajax heeft 15 miljoen over voor Modric; Van Geel deze week in Kroatië’
5 december 2007:Ook geruchten over Modric duiken weer op
10 oktober 2007:Van Geel: ‘Modric en Van der Vaart waren niet haalbaar’
22 september2007:Dinamo Zagreb-middenvelder Modric weer op lijstje Ajax
9 juni 2007:Ook geruchten over Modric duiken weer op

Related posts