‘Tottenham Hotspur aast op Stekelenburg’

Tottenham Hotspur heeft meer dan gemiddelde belangstelling voor Maarten Stekelenburg, zo meldt Sportweek. De Londenaren zien de international als opvolger voor de onstabiele Paul Robinson. Robinson maakt tot nu toe een allerminst bemoedigend seizoen door. Zo verloor de Engelsman zijn plaats onder de lat bij het nationale elftal, terwijl hij in het shirt van The Spurs al een aantal keer opzichtig in de fout ging.Afgelopen zaterdag zou een scout van de Engelse club de verrichtingen van Stekelenburg persoonlijk gevoilgd hebben tijdens het duel in Tilburg tegen Willem II.

Het is echter onbekend in hoeverre Stekelenburg voor een transfer openstaat. Twee weken geleden toonde 25-jarige sluitpost zich nog afwachtend hierover. “Ik ben er nu niet mee bezig, maar ooit zal ik de stap naar het buitenland maken. Spanje en Engeland trekken mij het meest. De vraag is: wanneer krijg je de kans? Hoe ontwikkelt de situatie bij Ajax zich? En ben je zelf klaar voor de stap?”, reageerde hij toen tegenover Sportweek.

Related posts