Thomas Vermaelen verlengt contract

Ajax heeft het contract van Thomas Vermaelen opgebroken en met twee seizoenen verlengd. De Belgische international staat nu tot medio 2012 op de loonlijst. “Ik ben zeer blij met deze ontwikkeling om nog jaren voor Ajax te spelen en uiteindelijk nog meer prijzen te kunnen pakken”, zegt Vermaelen (22) op Ajax.nl. De verdediger kwam tot dusver 53 competitieduels (vier treffers) in actie.

“We verwachten Thomas pas in januari terug van zijn enkelblessure”, liet technisch directeur Martin van Geel in een reactie weten. “We hebben echter zoveel vertrouwen in zijn kwaliteiten dat we erg blij zijn dat we hem langer aan Ajax hebben kunnen binden.”

De elfvoudig international debuteerde op 15 februari 2004 in de uitwedstrijd tegen FC Volendam (0-2) in de hoofdmacht van Ajax. Na een verhuur aan RKC Waalwijk behoort Vermaelen sinds de zomer van 2005 definitief tot de selectie van Ajax.

Related posts