Heitinga blijft misschien ook na dit seizoen

John Heitinga heeft in een interview met Sportweek aangegeven niet per se te vertrekken na dit seizoen. “Het begint te kriebelen, maar ik sluit niets uit. Ik weet alleen dat ik dit seizoen bij Ajax afmaak, misschien blijf ik daarna ook nog wel. Het hangt ervan af wat voor interesse er voor mij komt en wat er met Ajax gebeurt. Wie weet gebeurt er hier iets moois.” Ook de keuze die Ajax binnenkort maakt voor een nieuwe trainer zal Heitinga meewegen in zijn beslissing. “Dat zijn zeker dingen waar ik rekening mee zal houden.”

De 24-jarige international neemt in ieder geval vóór het EK van komende zomer een besluit over zijn toekomst. “Ik wil, als ik geselecteerd word, met een leeg hoofd naar het EK. Daarnaast vind ik het gewoon belangrijk om de voorbereiding mee te maken bij de club waar ik dat seizoen ga spelen. Ik wil voor mezelf die duidelijkheid hebben.” Heitinga heeft bij Ajax nog een contract tot 2011.

zie ook eerdere berichten:
28 november 2007:Heitinga wil duidelijkheid over toekomst vóór EK
16 november 2007:Heitinga ziet Atletico Madrid als interessante optie
15 november 2007:Naast Atletico Madrid aast ook Chelsea op Heitinga
13 november 2007:Ajax wijst interesse Atletico Madrid op Heitinga afRelated posts