Prijsvraag van deze week: Welke Ajacied is dit? Win een van die VIJF mooie prijzen!!

Een dag later (het lijkt Hoekie wel!) dan eigenlijk beloofd, maar dat mag de pret niet drukken want hier is weer een nieuwe prijsvraag! Vorige week was de speler op de foto Klaas Jan Huntelaar (zie uitslag). Deze week weer een nieuwe prijsvraag: Wie is de Ajax-speler op onderstaande foto in actie tijdens de wedstrijd Ajax – NAC van afgelopen zondag? Denk jij het te weten? Mail je antwoord met daarbij je adresgegevens naar prijsvraag@ajaxf-side.nl.

Uit de inzendingen zullen wij deze keer maar liefst VIJF winnaars selecteren die dit keer een bijzondere prijs kunnen winnen, namelijk de cd van de 3e helft. Dit is dé serie interviews met bekende oud voetballers, trainers, managers, scheidsrechters, verzorgers, kortom mensen met een hart voor voetbal. Mannen als Johan Neeskens, Dick Schoenaker, Keje Molenaar en vele anderen komen op authentieke en onversneden wijze aan het woord. Voetbal verhalen, jaarlijks verschijnen er honderden in boekvorm. Maar wat is er nou mooier dan deze verhalen van de mensen zelf te horen. Op deze CD vertellen spelers, bestuurders, trainers en scheidsen zelf hun ervaringen over winnen en verliezen. Over lachen en huilen. Over gieren en brullen.

Stichting Nees
De 3e Helft wordt aangeboden door 123luisterboek.nl. Geen winnaar? Niet getreurd; De cd is ook gewoon via hen te koop! Het mooiste is dat een gedeelte van de opbrengst ten goede zal komen aan Stichting De Nees. Deze stichting verleent financiële steun aan jongeren met een beperking of chronische ziekte.

Inzenden kan tot zondagavond 9 december a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden NIET meer meegenomen! Volgende week dinsdag (11 december) zullen we de vijf winnaars opnieuw bekend maken via deze site! Hou de site dus in de gaten!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is geheel gratis!


Ogararu, Heitinga of toch iemand anders? Wie is het deze keer??!

De prijsvraag wordt deze keer mogelijk gemaakt door: 123luisterboek.nl!

Related posts