‘Ajax heeft 15 miljoen over voor Modric; Van Geel deze week in Kroatië’

De geruchten dat Ajax een nieuwe poging gaat wagen om Luka Modric naar Amsterdam te halen worden steeds luider. Volgens Sky Sports hebben de Amsterdammers een slordige vijftien miljoen euro over voor de Kroaat, die gezien wordt als één van de grootste talenten van Europa. Ook Arsenal en Chelsea volgen de middenvelder nadrukkelijk. Naar verluidt is Martin van Geel deze week in Kroatië, om met de clubleiding van Dinamo te praten over een transfer van de jonge middenvelder.

Ajax meldde zich afgelopen zomer ook al voor Modric, maar destijds liet Dinamo hem niet gaan. “Dinamo had topscorer Eduardo al aan Arsenal verkocht, hoefde niet zo nodig en kon rustig 25 miljoen vragen voor Modric”, vertelde Van Geel eind oktober in De Telegraaf over de eerste, mislukte, poging de Kroaat te strikken.

Sinds het vertrek van Wesley Sneijder naar Real Madrid is Ajax druk op zoek naar een creatieve middenvelder. Naast Modric staat ook jeugdinternational Ismail Aissati van PSV op het Amsterdamse verlanglijstje.

zie ook eerdere berichten:
5 december 2007:Ook geruchten over Modric duiken weer op
10 oktober 2007:Van Geel: ‘Modric en Van der Vaart waren niet haalbaar’
22 september2007:Dinamo Zagreb-middenvelder Modric weer op lijstje Ajax
9 juni 2007:Ook geruchten over Modric duiken weer op

Related posts