Van Geel: ‘Aissati ideale opvolger Sneijder’

Technisch directeur Martin van Geel ziet in Ismail Aissati dé ideale opvolger voor Wesley Sneijder. In VI maakt Van Geel duideijk dat hij de jonge speler graag aan de selectie van de Amsterdammers wil toevoegen. ‘Wij vinden hem een zeer interessante speler. Hij is creatief, inventief, goed in de kleine ruimte en jong. Er zit dus nog rek in. Wij zijn geïnteresseerd, Aissati past bij ons. We denken dat hij een speler is die Wesley Sneijder kan opvolgen.’ Het contract van Aissati bij PSV loopt in 2009 af. Een overstap naar de Amsterdamse voetbalclub heeft de middenvelder nog niet uitgesloten.

Zie ook eerdere bericht:
> Aissati: ‘interesse Ajax streelt me’
> Reker bevestigt nogmaals dat psv Aissati niet wil laten vertrekken naar Ajax
> ‘PSV bood Aissati zelfs aan bij Ajax’
> Aissati heeft afkoopsom, Ajax meldt zich opnieuw
> ‘Aissati al in november 2008 transfervrij’

Related posts