Uitslag prijsvraag van 25 november: Welke Ajacied is dit?

Hierbij de uitslag van onze laatste prijsvraag van 25 november. het aantal inzendingen was overweldigend! Maar wat wil je ook met drie van zulke fantastische prijzen! Toch opnieuw flink wat foutieve antwoorden maar de echte kenners hadden het natuurlijk direct gezien: De man op de foto was deze keer onze topscorer Klaas Jan Hutelaar(zie foto beneden)!

Uit alle goede inzendingen hebben wij de volgende prijswinnaars getrokken:
Enrico Huigens uit Veenendaal; hij wint een setje originele Ajax-dartpijlen!
Erik de Keijzer uit Amsterdam; hij wint die mooie AjaxF-side-vlag
En tenslotte gaat die prachtige Ajax-sweater(zie fototje) naar Robin Breijer uit Velddriel

Deze prijzen worden aangeboden door voetbalwarenhuis.com!
Prijswinnaars; gefeliciteerd! De prijzen komen zo snel mogelijk naar jullie toe!

Niets gewonnen? Niet getreurd! Morgen zal er namelijk alweer een nieuwe prijsvraag op deze site verschijnen met een foto gemaakt, afgelopen zondag tijdens het duel Ajax-NAC. Opnieuw stellen wij dan de vraag: Welke Ajacied is dit? Hou de site dus in de gaten en doe mee!! Deelname zal wederom uiteraard gratis zijn en opnieuw is er een leuke prijs te winnen!


Klaas Jan Huntelaar!!

Klik HIER voor het overzicht van alle eerdere prijsvragen!
De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door: voetbalwarenhuis.com!

Related posts