Leonardo traint volop met selectie: ‘Eindelijk gaat het weer goed’

Dinsdag is het exact negen maanden geleden dat Leonardo’s wereld volledig instortte. De Braziliaanse aanvaller liep in het duel met Heerenveen een zware knieblessure op, waardoor hij moest beginnen aan een lange herstelperiode. Het eind van deze herstelperiode is nu in zicht, tot grote blijdschap van de aanvaller.

Leonardo trainde maandag voluit mee met de selectie van Ajax en leek daarbij geen enkele hinder meer te ondervinden van zijn knie. “Eindelijk ging het weer goed, daar ben ik echt blij om”, zegt de Braziliaan dan ook op de website van Ajax.

De spits hoopt snel zijn rentree te kunnen maken in Ajax 1. “Wanneer of in welke wedstrijd kan ik nu nog niet zeggen. Daar is het nog te vroeg voor. Maar na acht maanden revalideren wil je natuurlijk graag spelen. Erg graag zelfs. Voorlopig train ik voluit mee. Als het goed blijft gaan, komt een wedstrijd vanzelf wel.”

Related posts