‘Ajax praat vandaag danwel morgen met Ooijer’

Afgelopen week kwamen enkele media eindelijk met het nieuws (zie bericht) wat wij al weken geleden wisten te melden (zie bericht), namelijk dat Ajax interesse heeft in Andre Ooijer. Onze bron meldt zojuist dat er vandaag danwel morgen daadwerkelijk een gesprek tussen Martin van Geel, namens Ajax, en Ooijer plaats zal vinden. Ajax wil van de huidige verdediger van Blackburn Rovers weten of hij interesse heeft in een overgang naar Amsterdam en wil van de verdediger horen hoe zijn contract precies in elkaar steekt.

Naar verluidt heeft de Engelse club een eenzijdige optie voor nog een seizoen en Mark Hughes heeft al aangegeven door te willen gaan met de Nederlands international. Ook Feyenoord en AZ zouden inmiddels interesse hebben getoond in de international.

Related posts