Stam: ‘Afscheid was fantastisch’

Jaap Stam heeft enorm genoten van zijn afscheid van de Ajax-fans, afgelopen zondag. “Het afscheid was fantastisch. Als speler zijnde kun je het niet beter hebben. Ik heb een vrij korte periode in Amsterdam gespeeld, helaas. Maar toch heb ik me fantastisch thuis gevoeld hier”, aldus Stam tegenover Ajax TV.

“Een brok in m’n keel krijg ik niet zo snel. Maar het is duidelijk dat zoiets je wel wat doet natuurlijk. Het is fantastisch als je zo’n onthaal krijgt en zo’n afscheid. Je probeert alles te doen om tot een goed resultaat te komen, met honderd procent inzet. Maar de club doet ook alles om het de spelers zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Dat wederzijdse respect is heel belangrijk.”

Stam hoopt dat zijn oud-ploeggenoten kampioen worden: “Het mooiste zou zijn dat ze aan het einde van het seizoen met die schaal staan. En ik kom absoluut nog terug in De Arena om te kijken. Als klein jongetje was Ajax mijn club al. Uiteindelijk kom je er dan ook terecht en mag je er afscheid nemen. Ajax pakt je toch en het blijft je toch beet houden. Daarom zal ik zeker terugkomen.”

Bron: Ajax.tv

Related posts