Jaakke herkozen in Raad van Commissarissen

Ajax-voorzitter John Jaakke voert ook de komende vier jaar de driekoppige raad van commissarissen aan, zo meldt De Telegraaf vanochtend. Tijdens de algemene jaarlijkse aandeelhoudersvergadering werden behalve Jaakke ook Sjoerd van Loon en Frank Eijken herkozen.

Zowel Jaakke als de directie diende gisteren in de ArenA heikele vragen te beantwoorden. Zo werden er door de vereniging van aandeelhouders vraagtekens gezet bij de bonussen voor Martin van Geel (63.000 euro), Maarten Fontein (20.000) en Jeroen Slop (20.000), aangezien Ajax geen winst heeft gemaakt. „Maar dat had te maken met andere bereikte doelstellingen”, aldus Jaakke.

Een afvaardiging van de supportersvereniging wilde weten hoe het zat met de inbreng van clubicoon Johan Cruijff. Jaakke gaf aan dat hij binnenkort een gesprek heeft met de legendarische nummer 14. „Hij ziet geen heil in commissies”, aldus de preses.

Related posts