Ajax volgt Roemeens talent Sabrin Sburlea (18)

FC Brasov, een tweede divisionist uit Roemenië, weet op haar website te melden dat Ajax grote interesse heeft in haar speler Sabrin Sburlea. Het 18-jarige talent wordt al een tijd gevolgd door Ajax, dat hem in de winterstop aan de selectie zou willen toevoegen. Sburlea wist dit seizoen al meerdere malen doel te treffen en is aanvoerder van het Roemeense elftal onder de 19 jaar.

Sburlea zou, naast Nicolae Mitea en George Ogararu, de derde Roemeen in de selectie van de Amsterdammers worden. Begin deze maand gaf Ajax al aan interesse te hebben in twee andere Roemeense internationals. Het ging om de verdediger Dorin Goian en de middenvelder Nicolae Dica. De twee spelers moeten het verlies van Jaap Stam en Wesley Sneijder opvangen. De twee spelers hadden interesse in de overgang, maar de voorzitter van hun huidige club, Steau Boekarest, eist een hoge afkoopsom voor zijn spelers.

Related posts