Ajax en feyenoord in de markt voor Andre Ooijer?

André Ooijer zou in de belangstelling staan van zowel Ajax als Feyenoord. De verdediger heeft een aflopend contract in Engeland, maar zowel Ajax als feyenoord willen hem het liefst al in de winterstop halen. VI meldt vooralsnog alleen de interesse van feyenoord maar insiders melden ons dat ook Ajax al een lijntje heeft uitgegooid naar de International die bezig is aan zijn tweede seizoen in Engeland.

In die twee seizoenen kwam de verdediger tot nu toe in 31 competitieduels in actie voor Blackburn Rovers. Voor zijn overgang naar Engeland kwam de Amsterdammer tien seizoenen uit voor PSV. Mocht Blackburn Rovers de optie op een langer verblijf van de Nederlander niet lichten dan kan de international in de zomer transfervrij naar de ArenA danwel de Kuip komen.

Saillant detail is dat Ooijer het onlangs stevig aan de stok had met Klaas Jan Huntelaar tijdens de training van Oranje. Ooijer maakte een dusdanige overtreding op Huntelaar dat bondscoach Marco van Basten besloot om Ooijer te straffen door hem wat rondjes te laten lopen.

Related posts