Van Geel: ‘Interesse in Ivanovic, Ganea en Meeuwis absulute onzin’

Het geruchtencircus over mogelijke versterkingen die Ajax, aldan niet al in de winterstop, gaat halen is in alle hevigheid losgebarsten, zo lijkt het. Martin van Geel ontkende tegenover ELF dat Ajax interesse heeft voor de verdediger Ivanovic, zoals VI die vandaag meldde (zie bericht). Ook over vermeende interesse in de Roemeen Ganea, die zelf sprak over de interesse (zie bericht) en Roda JC-aanvoerder Marcel Meeuwis (27), die volgens zaakwaarnemer Marc van Hintum door Ajax wordt gevolgd, Is volgens Van Geel “absolute onzin”. “We volgen zoveel spelers, maar dat betekent niet dat wij interesse hebben”, aldus Martin van Geel.

Iemand liegt want volgens Marc van Hintum heeft Ajax eind vorig seizoen kenbaar gemaakt dat het Marcel Meeuwis volgde. Dat zegt de oud-voetballer tegen ELF Voetbal: ,,In mei heeft Martin van Geel mij verteld dat ze Meeuwis volgde”, aldus Van Hintum. ,,En ze volgen hem nog steeds”, bevestigd hij desgevraagd. ,,Er zijn natuurlijk een aantal spelers bij Ajax die misschien vertrekken. Marcel zou zeker een jonge zijn die goed zou passen in zijn rol bij Ajax.”De middenvelder van Roda JC (27), sinds een week aanvoerder, wilde zelf niets kwijt over vermeende interesse van de Amsterdammers. ,,Ik ben nooit persoonlijk benaderd door Ajax. Daarvoor moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn”, aldus Meeuwis.

Interessant
Van Geel ontkent in alle toonaarden. ,,Absolute onzin. Wij volgen zoveel spelers, maar dat betekent niet dat wij interesse hebben”, aldus Van Geel, die inmiddels weer terug is uit Brazilië. ,,En ook niet in Marcel Meeuwis.” Hij sprak tevens tegen dat Ajax probeert om Branislav Ivanovic naar Amsterdam te halen. Ook interesse in Liviu Ganea, die naar eigen zeggen al 3 jaar gevolgd wordt, is onzin volgens de technisch directeur van Ajax. ,,Ik word zo onderhand goed moe van al die berichten over spelers die naar Ajax gaan. Blijkbaar zijn we nog steeds heel interessant voor veel mensen.”

Persafdeling
Uiteraard houdt ook de persafdeling van Ajax de kaken stijf op elkaar. Men zegt geen mededelingen te doen over de mogelijke belangstelling. “Als er al interesse zou zijn in een van beide spelers, dan komen wij met een officiële mededeling naar buiten”, aldus een woordvoerder tegenover ELF Voetbal.

Related posts