Ledenraad zal invulling commissie bepalen: Cruijff ziet nut niet

Het Parool meldt dat de ledenraad van Ajax zal bepalen welke personen er zitting zullen nemen in de commissie die de Ajax-organisatie gaat evalueren. Het bestuur wilde de commissie zelf samenstellen, maar daarmee ging de vergadering niet akkoord. Binnen twee weken moet de commissie zijn geïnstalleerd.

Johan Cruijff liet desgevraagd disndagavond tegenover Jack van Gelder al weten niet benadert te zijn door Ajax. Hij vind het onderzoek dat door een commissie uitgevoerd moet gaan worden overbodig: “Het is bekend waar het aan schort binnen de club. Ik kan wel in een commissie gaan zitten maar als ik al weet waar de schoen wringt, wat moeten die andere commissieleden daar dan nog aan toevoegen of over zeggen”, zo licht Cruijff toe op de voor hem zo bekende wijze.

Related posts