Groningen wil niet meewerken aan transfer Suárez naar Ajax

FC Groningen heeft een bod van Ajax op aanvaller Luis Suárez geweigerd. De noorderlingen willen de 20-jarige Uruguayaan absoluut niet kwijt, meldt algemeen directeur Hans Nijland op de website van FC Groningen. ,,Ajax mag niet met de speler zelf praten omdat wij daarvoor geen toestemming geven, maar het mag duidelijk zijn dat ze Suárez graag willen hebben. Wij gaan er echter dwars voor liggen.”

Nijland noemt het bod van Ajax veel te laag. ,,Maar welke prijs Ajax ook zou hebben genoemd, wij willen er gewoon niet met ze over praten.” FC Groningen nam Suárez vorig jaar zomer over van Nacional. Met vijftien treffers in officiële wedstrijden beleefde de spits een sterk debuutseizoen in de eredivisie.

ondanks het verbod van Groningen heeft Ajax laten weten niet met de speler zelf maar dan maar met het management van Suárez te gaan praten.

Related posts