Sneijder: ‘Ik geeft transfer nog een maand anders blijf ik!’

Wesley Sneijder blijft definitief bij Ajax als hij op 14 augustus met Ajax het eerste duel in de voorronde van de Champions League heeft gespeeld. De Amsterdamse middenvelder kan uiterlijk bij een andere club tekenen op de sluitingsdag van de transferperiode, op 31 augustus. Sneijder wil na de belangrijke voorrondewedstrijd eerder die maand echter niet meer weg, laat hij donderdag weten.

De 23-jarige Sneijder is niet van plan de duels in de voorronde van de Champions League aan zich voorbij te laten gaan om zo toch een transfer af te dwingen. Hij mag na het spelen van die duels dit seizoen niet meer voor een andere club in Europees verband in actie komen.

,,Tot 14 augustus laat ik alles open. Ik hoop nog op een mooie club, maar als ik die voorrondewedstrijd heb gespeeld blijf ik sowieso bij Ajax en ga ik niet meer weg”, stelt hij.

Valencia
Sneijder leek de afgelopen maand naar Valencia te verhuizen. De Spaanse club schrok echter van de door Ajax gevraagde transfersom en trok zich uiteindelijk terug. Voor zijn ploeggenoot Ryan Babel was een overstap naar Liverpool deze week echter in een paar dagen beklonken.

,,De werkwijze van Liverpool is niet met die van Valencia te vergelijken”, oordeelt Sneijder. “Bij Ryan ging ging het in een bliksemvaart, terwijl het in mijn geval in een grote soap uitmondde. Ik ben uiteindelijk nog gewoon in Amsterdam.”

Related posts