Toch Fortis op het Ajax-shirt?

Alhoewel ABN Amro enkele dagen geleden al deed voorkomen of de deal met Barclays helemaal rond was (zie bericht) blijkt dit verre van. Sterker nog: Het tegenbod van een consortium van drie grote banken, waaronder Fortis, heeft een hoger bod gedaan dan Barclays. Daarnaast betaalt dit trio cash aan de aandeelhouders, hetgeen voor hen gunstiger lijkt dan de aandelen Barclays waar de Engelse bank mee wil betalen. De kans dat feyenoord-sponsor Fortis volgend jaar op het Ajax-shirt prijkt is dus nog heel reëel aanwezig.

Maarten Fontein liet in Voetbal International weten dat het contract van Ajax met ABN Amro volledig is dichtgetimmerd: ,,Tot en met het seizoen 2011/2012 zijn we verzekerd van inkomsten” aldus Fontein. De bank betaalt jaarlijks ruim 10% van de begroting, op dit momnet zo’n 7 miljoen euro. ,,wel kan het zo zijn dat de reclame-uiting op ons shirt in de toekomst anders wordt”, zo weet ook Fontein.

Zie ook eerdere bericht:
Wacht nog maar even met kopen nieuwe shirt:
ABN Amro, Barclays of toch Fortis op het shirt?!

Related posts