Programma eventuele huldiging;Polsbandjes voor uit-supporters.

Ajax heeft op de officiele website het draaiboek openbaar gemaakt in het geval dat Ajax zondag kampioen wordt. De huldiging zal, zoals al bekend was, niet plaats vinden op het Leidseplein maar in de Amsterdam ArenA. Op deze dag is de wedstrijd op schermen te bekijken in de Amsterdam ArenA. Vanaf 13.30 uur opent de ArenA haar deuren voor bezoekers. De wedstrijd begint om 14.30uur

Als Ajax kampioen wordt start er een feestelijk programma in de ArenA met beelden en muziek. De huldiging is vervolgens om 19.00 uur. Het programma eindigt om 19.45 uur.

Toegang tot het stadion:
Voor de aanwezigen is het mogelijk om de ArenA te verlaten, maar dit biedt geen garantie voor een eventuele terugkeer in de ArenA. Dit in verband met een eventueel vol raken van het stadion. Tenzij het stadion al eerder vol zit, is het mogelijk om tot 19.00 uur de ArenA te betreden. Wees dus wel op tijd in het stadion om van een plek verzekerd te zijn.

Polsbandjes
Er geldt overigens een uitzondering voor de supporters die via Axios met de bus uit Tilburg komen. Zij worden door politie naar het stadion begeleid en zijn verzekerd van een plek in de ArenA. De overige supporters die met eigen vervoer uit Tilburg komen, krijgen een polsbandje dat tevens toegang verleent.

Related posts