Van den Brom akkoord met AGOVV, vanmiddag al presentatie

AGOVV Apeldoorn heeft vanmiddag een akkoord bereikt met John van den Brom. Van den Brom zal vanaf 1 juli 2007 de nieuwe hoofdtrainer zijn van AGOVV Apeldoorn. De 40-jarige oud-international tekende een contract voor drie seizoenen, mits hij de opleiding Coach Betaald Voetbal behaalt

Mits hij slaagt voor de cursus Coach Betaald voetbal, wordt AGOVV voor Van den Brom zijn eerste station als verantwoordelijk hoofdtrainer in het betaalde voetbal. ,,Ik zie er een enorme uitdaging in deze club een stap verder te helpen in haar ontwikkeling”, aldus het huidige Hoofd Opleidingen van Ajax.

Zie ook eerdere berichten hierover:
10 april 2007: Van den Brom toch naar AGOVV
15 maart 2007: Hennie Spijkerman kandidaat om Van den Brom op te volgen
6 maart 2007: Van den Brom zegt ‘nee’ tegen Haarlem
5 maart 2007: Van den Brom ook in beeld bij AGOVV
24 februari 2007: Ajax en Van den Brom gaan uit elkaar: Weg naar Haarlem open?
22 februari 2007: Haarlem wil Van den Brom als nieuwe hoofdtrainer

Related posts