Poepon mogelijk ook volgend seizoen nog actief bij Wilem II

De door Ajax aan Willem II verhuurde spits Rydell Poepon blijft mogelijk ook na het huidige seizoen actief voor de Tilburgse club. Als Poepon zijn in 2008 aflopende contract met Ajax verlengt en niet doordringt tot de A-selectie van de Amsterdamse club, mag hij nog een jaar worden verhuurd, zo laat Technisch Directeur Martin van Geel in het Brabants Dagblad laten weten.

Willem II gaf twee maanden geleden al te kennen dat de club ook in het seizoen 2007/2008 graag over Poepon zou willen beschikken. De aanvaller viel zondag in de 69ste minuut van de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen geblesseerd uit, maar hervat woensdag de training. De verwachting is dat hij op tijd is hersteld voor de belangrijke streekderby tegen RKC Waalwijk van zondag en dus ook volgende week, in de laatste competitiewedstrijd tegen Ajax van de partij is.

Related posts