Trip naar China mogelijk alleen nog als Ajax kampioen wordt

Eerder wisten wij al te melden dat de trip, die Ajax naar China wilde maken, van de baan was (zie bericht). Tegenover RTV Noord-Holland heeft Martin van Geel dat bevestigd. Zoals al vermoedt werd gooit de trip van Oranje roet in het eten. Bovendien zouden de dagen waarop de Chinezen willen spelen niet in de plannen van Ajax passen: De Chinezen wilden ná 9 juni nog één wedstrijd spelen, daar waar de Amsterdammers dan juist hun vakantie wilden vieren.

Van Geel zou nu nog bezig zijn met een alternatief plan in mei, in het geval dat Ajax kampioen wordt en dus vroeg klaar is. Van Geel tegenover RTV Noord-Holland: “We zijn nog met een alternatief bezig, maar dat zou dan vóór 28 mei zijn, bijvoorbeeld als Ajax alsnog kampioen wordt.”

Related posts