Van den Brom toch naar AGOVV

AT5 meldt dat John van den Brom vanaf het volgend seizoen de coach van AGOVV Apeldoorn is. Het huidige hoofd jeugdopleidingen bij Ajax tekent een contract tot de zomer van 2009 bij de club uit de Jupiler League. Eind februari werd duidelijk dat Van den Brom Ajax zou gaan verlaten (zie bericht). Hij had zelf behoefte om weer op het veld te staan en de club liet weten liever een ander voor de functie te willen.

AGOVV werd ook direct al genoemd als nieuwe werkgever van Van den Brom (zie bericht). Het is nog onduidelijk wie Van den Brom gaat opvolgen. Belangrijkste kandidaat is de huidige assistent trainer van het eerste elftal Hennie Spijkerman.

Zie ook eerdere berichten hierover:
15 maart 2007: Hennie Spijkerman kandidaat om Van den Brom op te volgen
6 maart 2007: Van den Brom zegt ‘nee’ tegen Haarlem
5 maart 2007: Van den Brom ook in beeld bij AGOVV
24 februari 2007: Ajax en Van den Brom gaan uit elkaar: Weg naar Haarlem open?
22 februari 2007: Haarlem wil Van den Brom als nieuwe hoofdtrainer

Related posts