Stekelenburg verliest plaats in Oranje weer aan Van der Sar

Maarten Stekelenburg deed het zaterdag uitstekend in de goal van het Nederlands elftal in het duel met Roemenië(0-0). Toch moet hij zijn plaats onder de lat woensdag al weer afstaan. Edwin van der Sar blijkt inmiddels hersteld van zijn blessure en zal mee afreizen naar Slovenië voor de interland van aanstaande woensdag. Overigens zal Oranje zelfs met drie doelverdedigers afreizien want ook Henk Timmer blijft bij de selectie.

Na afloop van het duel tegen Roemenië had Stekelenburg een dubbel gevoel: Was hij nou blij met het feit dat hij goed gespeeld had, of teleurgesteld over het resultaat. Uiteindelijk won dat tweede het: ,,Natuurlijk heb ik een dubbel gevoel, maar alles bij elkaar was het geen leuke avond. De nul houden is leuk, maar ik had liever drie punten gehad.

Related posts