Reactie Ten Cate op uitlatingen Rosenberg: „Hij moet maar eens in de spiegel kijken“

Henk ten Cate reageerde dinsdagavond in Bremen kort en krachtig op enkele kritische uitlatingen van oud-Ajacied Markus Rosenberg (zie bericht). „Die moet maar eens in de spiegel kijken”, bitste de coach van Ajax. Rosenberg, die woensdag tegen Ajax niet speelgerechtigd is, verklaarde op de website van zijn nieuwe club Werder Bremen dat hij nooit een goed gevoel bij Ten Cate heeft gehad

„Hij heeft veel veranderd: het elftal, het systeem. Zelfs een spits als Klaas-Jan Huntelaar zit steeds weer op de bank. Ik denk dat de trainer hem ook niet mag”, zo schopte de Zweed achteruit naar zijn oud-werkgever. Ook de Ajax-fans kregen een flinke kat:


Markus Rosenberg uit in de pers felle kritiek op Henk ten Cate maar gaf hem vanavond in het stadion in Bremen een hand met een dom lachje alsof hij van niets wist. De Ajax-coach lijkt niet erg verheugd van de geste van deze Judas. Jack van Gelder kijkt op de achtergrond belangstellend toe.

Related posts