Grygera enkele weken uitgeschakeld, Stam geschost:
Zowel Ajax als Feyenoord niet ongeschonden op naar de Klassieker

Zowel Ajax als Feyenoord zijn niet ongeschonden het weekend doorgekomen voorafgaand aan de klassieker. Henk ten Cate moet volgende week twee spelers missen; Jaap Stam en Zdenek Grygera. Jaap Stam is geschorst doordat hij tegen Groningen tegen een gele kaart opliep. Grygera kan niet meespelen door een hamstringblessure die de Tsjech opliep in de slotfase van het duel met FC Groningen. ,,We zijn hem wel een paar weken kwijt”, aldus Henk ten Cate over de blessure van Grygera.

Ook Feyenoord-coach Erwin Koeman kent problemen in aanloop naar de klassieker; Hij moet het stellen zonder Royston Drenthe. Drenthe ontving vandaag een gele kaart in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk, waardoor ook hij geschorst is. Overigens gaat Feyenoord onderzoeken of ze protest kunnen aantekenen tegen de kaart, aangezien de kaart niet op zijn plaats was volgens de Rotterdammers.

Related posts