‘Olaf Lindenbergh in de winterstop naar Feyenoord’

De interesse van Feyenoord in Ajacied Olaf Lindenbergh was al bekend. Vandaag meldt de Rotterdamse fansite FR4Ever.nl dat de middenvelder van Ajax in de winterstop, net als wat Angelos Charisteas eerder al deed, vrijwel zeker de overstap naar Feyenoord zal maken. De site spreekt van ‘een betrouwbare bron binnen Feyenoord’.

,,Olaf is momenteel één van de beste middenvelders van Nederland. Het is jammer voor hem dat ze bij ajax jongens als Gabri van FC Barcelona rond hebben lopen. Wij zien wel toekomst in deze jongen”, aldus deze miserieuze bron van de Rotterdammers. Lindenbergh zelf geeft echter aan niet veel salaris te willen inleveren bij een transfer en dat een buitenlandse club daarom meer voor de hand ligt.

Olaf Lindenbergh speelde in zijn carriere onder meer 6 seizoenen voor De Graafschap, 6 seizoenen voor AZ en is nu bezig aan zijn tweede seizoen bij ajax, waar hij zowat wekelijks op de bank mag plaatsnemen.

Related posts