Ajax is hot: Man. United wil Huntelaar, Barcelona gaat voor Sneijder

Ajax doet het goed en dan kan het niet lang uitblijven voordat dat er interesse van de grote Europese clubs voor diverse spelers komt. Eerder wisten we al melding te maken van de serieuze interesse van Barcelona in Wesley Sneijder (zie eerder bericht). Als we de Spaanse krant Marca mogen geloven heeft de club nu zelfs een bod klaar liggen op de Ajacied: Het opmerkelijke van dit bod is dat Saviola in de deal betrokken zou zijn. Het bod van Barça voor Sneijder zou een kleine 22.5 miljoen euro zijn plus Javier Saviola. maar Sneijder is niet de enige.

Vanuit Engeland komen er berichten dat Manchester United het oog heeft laten vallen op Klaas Jan Huntelaar. Alex Ferguson zou een stevig bod voorbereiden op Huntelaar. De Sunday Express beweert zelfs dat United ‘The Hunter’ al deze winterstop wil overnemen.

Barcelona heeft er de laatste tijd geen geheim van gemaakt dat ze Saviola kwijt willen. Hij werd al twee keer verhuurd aan AS Monaco en Sevilla FC maar nu zou Barcelona Saviola van de hand willen doen en waarom dus niet hem betrekken in een deal met Sneijder?

Barcelona lijkt haast te willen maken want onlangs bleek dat Barca niet de enige geïnteresseerde club is om Sneijder binnen te halen: Ook Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Arsenal en AC Milaan zouden interesse hebben in de 22-jarige middenvelder (zie eerder bericht).

Related posts