FC Utrecht verbijsterd over vooronderzoek KNVB naar spreekkoren

Voorzitter Jan Willem Van Dop van FC Utrecht heeft tegenover het Algemeen Dagblad verbijsterd gereageerd op de melding van de KNVB dat het een vooronderzoek is gestart naar de spreekkoren bij FC Utrecht-Ajax (zie bericht van gister). ,,Ik ben verbijsterd. De afgevaardigde van de KNVB was vol lof over ons optreden. Ook Van Egmond vond het allemaal nogal meevallen. Ik heb in de rust nog met de scheidsrechter gesproken. Hij zei me toen letterlijk dat ‘alles binnen de grenzen’ was gebleven. en dat hij geen enkele reden zag de wedstrijd te staken.”

Ook Ajax-voorzitter Jaakke zou volgens Van Dop na afloop van het duel hebben gezegd dat er niets aan de hand was. ,,De spreekkoren, nogmaals, ik praat die niet goed, waren steeds kortstondig. Als club hebben we er alles aan gedaan excessen te voorkomen. Dat is gelukt. Daarom snap ik deze actie van de KNVB niet. Ik kan me daar vreselijk kwaad over maken”, aldus Van Dop.

Related posts