There are no ads, please add some


Nouri en De Jong pakken prijs in Jupiler League

Abdelhak Nouri en Frenkie de Jong hebben allebei een prijs weten te pakken voor hun optredens in de Jupiler League dit seizoen. Nouri werd verkozen tot beste speler van de Jupiler League terwijl De Jong de prijs van beste talent in zijn handen kreeg gedrukt. Beide spelers kregen de prijs uit handen van Willem Suurbier en staan op de drempel om te worden toegevoegd aan de eerste selectie van Ajax.


Gerelateerde posts

50 reacties

 1. De seijs

  2 kanjers. Een Marokkaan en een Nederlander. En ajacieden mooi hoor. Daar gaan we hopelijk nog veel plezier aan beleven. 👍👍

  1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

   Twee Nederlanders.

 2. -buitenkantje rechts-

  Ben benieuwd of Nouri komend seizoen meer speeltijd krijgt.. En de Jong voor Schöne?

  1. RickyAmsterdam

   Ik zou het wel rot vinden als Schone weer op de bank wordt gezet na een erg goed seizoen. Hij was misschien wel de sleutel achter het goed draaiende elftal. Maar goed, wie moet er anders plaats voor de jeugd?

   Ziyech speelt al een tijdje niet zo goed maar kan je niet op de bank zetten. Dus misschien is het ergens toch wel positief als Klaassen vertrekt. Al ben ik ergens wel bang voor het gevolg voor het team daarvan. Maar dan zou vd Beek zn plek in kunnen nemen en Nouri/de Jong kunnen wisselen met vd Beek of Schone. Ik weet namelijk niet of we de 3 talenten nog langer moeten laten wachten.

   1. JohnDoe77

    Ziyech speelt al een tijdje niet zo goed?!? Laatste tijd nog bij de opticien geweest?

    1. RickyAmsterdam

     De laatste maanden viel hij me wat tegen. Maar tussen de afgelopen wedstrijden zaten er wel een paar erg goede wedstrijden voor hem tussen ja, dat ben ik met je eens. Kan zijn dat de mindere wedstrijden langer geleden zijn dan ik dacht hoor 😅

   2. Prinsengracht

    Als Schöne zo speelt als de laatste weken, hoort hij op de bank.

    1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

     Klopt, hij kan denk ik het vereiste tempo geen vole wedstrijd meer aan. Ik denk dat Schone voor volgend seizoen heel wardevol kan zijn in zware uitwedstrijden bij de start en dan vanaf start 2e helft vervangen en in thuiswedstrijden als in aller als in de tweede helft de winst uit het vuur gesleept moet worden. Op deze wijze kan hij heel wardevol blijven zowel binnen als buiten het veld. De volle 90 minuten spelen zoals Bosz dat voor ogen heeft gaat hem niet (meer) lukken.

   3. Ajaxslied

    Gevolgen zouden wel eens groot kunnen zijn voor het team als Klaassen vertrekt. Zou niet weten wie het team anders moet aansturen en op sleeptouw moet nemen. Veltman is 2de aanvoerder mag toch niet hopen dat hij 1ste aanvoerder word hij heeft al moeite met zichzelf. Zou ook niet weten wie er anders aanvoerder zou moeten worden in deze selectie.

    1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

     Vertrek Klaassen kan heel goed opgevangen worden, geen probleem. Aanvoerder kan Schone zijn bij basisplaats, Viergever zou ook kunnen en anders Ziyech. Ik vrees echter dat het Veltman gaat worden als Barcelona of Bayern niet voor deze man met die splijtende dieptepass aankloppen.

     1. Ajaxslied

      Dan is het duidelijk dat jij Klaassen onderschat. Ziyech en Schone hebben niet de drive van Klaassen dat zijn geen spelers die de hele wedstrijd het voortouw nemen in het afjagen en druk zetten wat heel erg belangrijk is dit seizoen. Viergever aanvoerder lol die jongen heeft genoeg inzet maar is geen aanvoerder. En zeker in het spel van Bosz is het belangrijk dat de aanvoerder op het middenveld staat.

     2. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Ik onderschat Klaassen helemaal niet. Ik zeg alleen dat een vertrek van Klaassen goed opgevangen kan worden. Ziyech heeft overigens een hele duidelijke drive laten zien bij Ajax en het is niet specifiek aan een aanvoerder om druk te zetten en hierin het voortouw te nemen. Dat is gewoon het spel van Ajax onder Bosz en anderen kunnen ook het sein geven. In jouw optiek beperk je je veel te veel in de keuze voor een aanvoerder. Het moet een speler zijn die als eerste wordt geaccepteed in het team en verder niet op zijn bekkie is gevallen. Persoonlijk vind ik Klaassen niet altijd even slim met zijn commentaar en gebaren richting de scheids. Als aanvoerder heeft hij daarvoor te vaak geel gekregen.

 3. -buitenkantje rechts-

  Mis trouwens GeroldKohlen.. iemand hem nog gezien de laatste tijd?

 4. Indojood

  Gefeliciteerd jongens. Echte Ajaxspelers, zoeken en vinden altijd de voetballende oplossing. Hoop dat ze volgend seizoen meer aan bod komen.

 5. Moosie

  Wie geeft hier nou een fucking dislike aan?
  Dan ben je ook van de ratten besnuffeld

  1. Indojood

   Zal de seijk wel geweest zijn, die heeft een hekel aan alles wat niet blank is.

     1. Moosie

      Dankzij een Friese boer ben ik geboren mijn oma heb er een tijdje gewoond toen ze nog jong was.Ik heb niets tegen Friezen 🙂

    1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

     Heeft het ook over twee verschillende nationaliteiten de lul. Hij blijft onderscheid maken.

     1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Zag jouw bijdrage te laat Widi. Zelfde idee dus.

   1. Widi

    Hij vond het ook weer nodig om de nationaliteit van deze spelers te noemen. Nog verkeerd ook. Want allebei NL. Ik vind het echt zo’n ongelofelijke lul. Echt.

    1. Moosie

     Ach Widi ik lach echt om die soepkip dit soort mensen is hunnie en wij zijn ons en hunnie kunnen nooit ons worden

    2. De seijs

     Ach widipietertje 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

     1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      🐣

     2. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Wel ff aangeven onder wie de reactie hoort jongens 😉

     3. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Neem aan bedoeld voor 🐣 🐩

 6. JohnDoe77

  Leuk voor die gasten! Komend seizoen ook definitief een rol verdienen bij Ajax 1, meer permanent als nu. Zou perfect zijn voor de doorontwikkeling en breedte van de selectie!

 7. Jimmy1971

  Deze 2 jongens plus Donny zijn duidelijk de troeven van de jeugdopleiding bij Ajax !
  Al is de Jong opgepikt ..

Reageren is niet mogelijk.