There are no ads, please add some


Uitslag prijsvraag 1 december: Wie wint het Ajax-uitshirt?

vraagteken

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 1 december j.l.  De vraag was: Wie was de speler op onderstaande foto. We ontvingen wederom enkele honderden inzendingen. De echte kenners hadden het al gezien natuurlijk: Echte kenners hadden het al gezien: Het was, net als de vorige keer; Kenny Tete!
Uit het flink aantal goede inzendingen hebben wij Sanne Thomissen uit Beek er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd Sanne met dat schitterende Ajax uitshirt! Het komt zsm jou kant op! Het Uit-& thuis tenue is overigens nu met 30% korting te verkrijgen bij Bouds-Inn.nl.

1121ajax-cambuur_prijsvraaguitslag

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort plaatsen wij weer een nieuwe prijsvraag met wederom de vraag: Wie is/zijn de Ajacied(en) op de foto? Ook dan is er uiteraard weer een leuke prijs te winnen en wederom is deelname geheel gratis!Voor al je Ajax-fanartikelen ga je, ook in de december-feestmaand naar: Bouds-Inn.nl

Ben je (seizoen)clubkaarthouder dan krijg je op ALLE artikelen ook nog eens 10% korting!


Gerelateerde posts

8 reacties

  1. AjaxBarcelona

    In de Ajaxshop is het uit tenue met 50% korting te koop. Toch 20% extra korting 🙂

Reageren is niet mogelijk.