Prijsvraag: Win ook het enige echte Ajax-uitshirt!

vraagteken

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen: Wie is de Ajax-speler op de wedstrijdfoto? Ditmaal een foto van de laatste competitie thuiswedstrijd tegen Cambuur. Opnieuw is de vraag: Wie is de verborgen Ajax-speler op onderstaande foto in actie tijdens die wedstrijd? Denk jij het te weten wie het is? Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens en de gewenste maat naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl. De winnaar ontvangt het originele nieuwe uitshirt van Ajax! Het Uit-& thuis tenue is overigens nu met 30% korting te verkrijgen bij Bouds-Inn.nl.

App-gebruikers: Bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL en doe mee!

1121ajax-cambuur_prijsvraag
Wie is de verborgen Ajacied op bovenstaande foto?!
LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!

Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met zondag 6 december a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Op maandag 7 december zullen we de winnaar bekend maken via deze site! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! 

0625nieuwtenue

Win het originele Ajax-uitshirt!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl. Ook de komende feestdagen! Ben je lid van Ajax dan krijg je op ALLE artikelen 10% korting!

Related posts

4 Comments

  1. paulvos

    Nou kan mooi niet doorgeven wie het is via de link, dus geen kans op het shirt, fijn bedankt.

Comments are closed.