‘Van Rhijn en Bazoer afvallers tijdens trainingskamp’

0706vanrhijn

Frank de Boer gaf voorafgaand aan het duel tegen Dinamo Moskou aan dat de spelers die op hem de meeste indruk hadden gemaakt aan de aftrap zouden verschijnen tegen de Russen. Ricardo van Rhijn en Riechedly Bazoer zaten daar niet bij en lijken het in de eerste week van de voorbereiding af te hebben moeten leggen tegen enkele concurrenten voor een plek in de basis.

Van Rhijn kreeg bijvoorbeeld geen hesje, die ging telkens weer naar Kenny Tete. ‘Dat was eind vorig seizoen ook al zo, Frank de Boer heeft dus veel vertrouwen in Tete’, zo vertelt Freek Jansen van Voetbal International bij VI Radio. ‘Van Rhijn moet ondanks zijn ervaring vol aan de bak om die basisplaats te heroveren. Hij is één van die spelers waarbij je je afvraagt of er nog rek in zit. Het wordt voor hem een belangrijk seizoen. Speelt hij het hele seizoen in de basis, dan ligt er misschien een leuke transfer in het verschiet. Wordt je tweede keuze, dan kan het als een nachtkaars uitgaan.’

Ook op het middenveld is de concurrentiestrijd enorm. ‘Daar heb je met Nemanja Gudelj erbij en Daley Sinkgraven en Davy Klaassen een drietal dat steeds de basis vormt. Dat betekent dat Riechedly Bazoer voorlopig buiten de boot valt. Je ziet de contouren en patronen, al moet je wel bedenken dat er nog wat spelers terug gaan komen. Centraal achterin spelen bijvoorbeeld John Heitinga en Jaïro Riedewald, maar de verwachting is dat De Boer zal beginnen met Joël Veltman en Heitinga. De concurrentiestrijd is groot en dat moet ook. Over een paar weken begint het seizoen al.’

Bron: Vi.nl

Related posts

58 Comments

      1. FrankiC

        Niemand geeft een mening over Schöne. Hij speelde gewoon de eerste helft terwijl iedereen ervan uitgaat dat hij niet bij eerste 11 zit.

        1. -buitenkantje rechts-

          Ik zie Schöne toch het liefst op de nummer 10.. De spits en buitenspelers bedienen met steekpasjes.. En natuurlijk een wapen bij vrije trappen..

          1. FrankiC

            Helemaal eens, BKrechts. Punt naar voor, Schöne achter Milik en daarachter die 2 mannetjesputters Klaassen en Gudelj. Schrok zaterdag van Sinkgraven (en van de draaicirkel van Heitinga). Jeugd deed het aardig. Vd Beek had wat moeite, maar je ziet aan alles dat dat een grote wordt.

    1. Mr Ajax

      Dat bazoer er niet bij zit geeft aan dat ons nivo tov vorig jaar fors is gestegen!!

      1. -buitenkantje rechts-

        In ieder geval zegt het dat de concurrentie is toegenomen… Ook voor Bazoer is het niet vanzelfsprekend dat hij bij de selectie zit..

    2. dieksafca

      bazoer vind ik zwaar onterecht. veel talent vaak beslissend. lichaam ook wel, goed schot. maar de concurrenten zijn ook sterk: gudelj, sinkgraven, klaassen, serero, Andersen, van de beek

  1. Sonsee

    Het is alleen maar beter dat er een concurrentiestrijd is zo haal je wel het beste in elkaar naar boven. Daar was jet gebrek vorig seizoen namelijk wel aan.

  2. dickst14

    bazour gaat zat minuten maken. Tete vind ik veel feller dan van Rhijn. Terecht dat Tete de voorkeur krijgt. Van Rhijn heeft de laatste 2 seizoenen gewoon te weinig gebracht.

  3. BobbyHaarms

    Eens dickst14, ik had ook al een soortgelijk bericht geplaatst maar kreeg weer eens “null” te zien..en om Bazoer maak ik me totaal geen zorgen, die jongen is een wereldtopper in wording!

    1. pietprecies

      Ja die app rammelt nog steeds aan alle kanten, het is wel vooruit gegaan maar nog steeds met scrollen en berichten plaatsen gaat t wel eens mis

      1. BobbyHaarms

        Gaat idd nog een hoop mis, daar hoef je zelfs geen Pietje Precies voor te zijn om dat te constateren ; -) Het is vooral frustrerend als je een heel verhaal neerzet en er weer eens “null” komt te staan…verder uitstekende app dit!

  4. Roberto

    Om Bazoer maak ik me absoluut geen zorgen. Die speelt zich wel in de basis. Bij van Rhijn heb ik wel zo mijn twijfels.

  5. Roberto

    Om Bazoer maak ik me absoluut geen zorgen over, die speelt zich in korte tijd wel in de basis. Bij Van Rhijn heb ik wel mijn twijfels. Heeft afgelopen seizoen matig gepresteerd.

  6. BobbyHaarms

    Al blijft dat schot van hem tegen die kakkies op goal, zo hard naast Vermeer erin, wel errugh lekker nadreunen hoor!

  7. wilgraag

    Je moet ook een sterke bank bezetting hebben om om alle prijzen mee te blijven doen. Bazour gaat genoeg speel minuten krijgen, je eindigt nooit met de 11 waar mee je start.

  8. BobbyHaarms

    De kunst is om elkaar naar een hoger level te tillen, wie er dan speelt doet niet zo ter zake als die persoon er dan ook maar STAAT! We gaan het weer meemaken, wat mij betreft begint de competitie vandaag weer want wat is dit afzien zeg!

  9. Toppertje

    Lijkt me wat overdreven om na 1 week en een wedstrijd al over afvallers te spreken.

      1. -buitenkantje rechts-

        App problemen.. Natuurlijk is dat onzin wilde ik zeggen.. Ik denk dat de jongens elkaar weinig ontlopen..1 ding is wel zeker. Freewheelen kan nu niet meer..

  10. -buitenkantje rechts-

    Tete maakte een prima indruk in de eerste helft..en dat gold ook voor Riedewald.. Zijn echt volwaardige vervangers waar het team niks minder van wordt.. Bazoer zal de strijd met Sinkgraven aan moeten gaan.. Ik vond gisteren Bazoer een betere indruk maken.. Maar zoals er staat..de concurrentie is hevig..alleen maar goed. Aan de bak mannen!

  11. Litmanen

    Je mag die twee niet afschrijven. Van Rhijn is in vorm absoluut de beste rechtsback van Nederland ( ik heb verdedigend/aanvallend niet zo’n hoge verwachting van Tete) en Bazoer is een heel groot en erg jong talent.
    Afvallen op dit moment is een krankzinnige conclusie.

  12. dickst14

    van Rhijn in vorm wel misschien. Maar dat is hij met een enkele wedstrijd uitgezondert al 2 jaar niet. Ook daarom vind ik dat Tete de voorkeur moet krijgen.

    1. Litmanen

      Ik vind dat Van Rhijn afgelopen seizoen, net als de rest, een zwak seizoen heeft gehad, maar het jaar daarvoor speelde hij achter Schone vaak heel erg goed. Dus niet overdrijven. In die periode haalde hij zelfs Oranje.

      1. dickst14

        dat jaar ervoor wel ja. zijn eigen woorden voor aanvang van het afgelopen seizoen waren dat hij zich wilde revancheren voor een zeer slecht seizoen. Geciteerd Van Rhijn zelf.

  13. Marcie

    Er zijn zoveel wedstrijden dit seizoen, iedereen gaat genoeg minuten maken.

  14. -THE BULLDOG-

    Cillessen.
    Tete Veltman Heitinga Dijks
    Klaassen Gudelj Bazoer
    El Ghazi Milik Fisher

  15. Hazez

    Vrhijn moet zeker niet op de zelfde voet verder gaan hoe hij het vorige seizoen is geëindigd ..

  16. War

    Hoe heeft Dijks het gisteren eigenlijk gedaan, hoor of zie hier weinig over.

    1. dickst14

      ik ook en dat is mijn favoriete opstelling. Middenveld met Sinkgraven Klaassen en Gudelj heeft alles. techniek snelheid duelkracht en scorend vermogen. En Bazour zal elke wedstrijd zijn minuten maken.

  17. ajacied078

    om kampioen te worden zullen we iedereen hard nodig hebben seizoen is lang zeker met die extra voorrondes voor de cl.

  18. FrankiC

    Het patroon van vorig jaar was onveranderd aanwezig. De middelste middenvelder zakt tussen de CV-ers om rond te spelen en er werden geen kansen gecreëerd. Deja vu.

      1. toon61

        Dat komt ook omdat je er geen reet verstand van hebt ,FrankIc heeft helemaal gelijk ,wat kansen betreft was het helemaal hetzelfde als vorig jaar ,het is niet veel beter .

        1. Braatje87

          Je mist ook nog een echte spits. En de Boer heeft al aangegeven meerdere systemen achter de hand te willen hebben. Dus hopelijk gaan we dit seizoen zien dat ze wedstrijden weer naar de hand kunnen zetten. Een beetje bluf en arrogantie heb ik erg gemist.

        2. FrankiC

          Worden wij nog niet warm van: één hele kopbal voor open goal op de paal uit buitenspel positie.

    1. -buitenkantje rechts-

      Niet mee eens.. In de eerste helft speelde Klaassen veel meer naar voren.. Ook gevaarlijk bij kopbal buitenkant paal.. Heb alleen wel het idee dat op het middenveld een mannetje tekort komt, zodat er minder druk gezet kan worden. Liefst zou ik spelen met 4 mans middenveld.. 3 ervoor in de aanval.. 3 man erachter..

      1. FrankiC

        Hallo, Klaassen stond gewoon in de spits, mag ie dan wat naar voren spelen?Er ontbreekt gewoon een goeie inschuivende CV, zo’n Blind(Danny)/Haan/Maduro/Rijkaard type. Riedewald kan dar wrs over een paar jaar. Misschien Gudelj?

  19. pietprecies

    Van rhijn heeft bij een gebrek aan concurrentie te lang stil gestaan, sterker nog, hij is achteruit gegaan t o v in het begin toen ik hem even beter vond dan Vd wiel. Tete komt er nu aan dus daar kan van rhijn ook alleen maar beter van worden

  20. Ramon1

    Ja dat middenveld als je bazoer nog achter de hand hebt is echt wel mooi , en ik heb hoge verwachtingen van fischer

  21. Braatje87

    Ik heb heel veel zin in het nieuwe seizoen! Een paar goede (ervaren) gifkikkers erbij en een heleboel talentvolle spelers. Ik denk ook dat Trustfull erbij een goede zet is geweest. Ik ben vooral ook benieuwd hoe Milik zich gaat manifesteren dit seizoen.

  22. Ramon1

    Heb toch het idee da van rhijn gaat spelen ook kwa ervaring. En tete steeds meet minuten pakt en dan van rhijn verkocht word volgend seizoen en tete zn plaats inneemt

    1. FrankiC

      Toon 61 gaf FrankiC helemaal gelijk, dus Toon is toch niet helemaal van gisteren.

Comments are closed.