There are no ads, please add some


Uitslag prijsvraag 22 december: Wie is de Ajacied op de foto?

vraagteken

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 22 december. De opgave bleek deze keer niet zo moeilijk en dus veel goede inzendingen! Wie was de Ajacied op de foto tijdens de Eredivisie wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht? Het was Davy Klaassen!! (zie foto beneden)!

1214ajax-utrecht_prijsvraag_uitslag

Uit het flink aantal goede inzendingen hebben wij Glenn Weggelaar uit Purmerend getrokken als prijswinnaar!. Hij wint onderstaande Ajax Sporttas! Gefeliciteerd Glenn!

1222sporttas

App-gebruikers: Bekijk de foto op onze website: www.AjaxFanzone.NL

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort plaatsen wij weer een nieuwe prijsvraag met wederom de vraag:” Wie is/zijn de Ajacied(en) op de foto? Ook dan is er uiteraard weer een leuke prijs te winnen en is deelname geheel gratis!Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl

Ben je lid van Ajax dan krijg je op ALLE artikelen 10% korting!


Gerelateerde posts