Live Sparta – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax wacht er zondagmiddag opnieuw een uitwedstrijd. In Rotterdam zal de ploeg van John van ’t Schip het gaan opnemen tegen Sparta. Net als Ajax kent ook Sparta een zeer moeizaam seizoen. De Rotterdammers staan in de Eredivisie op een elfde plaats en kennen een zeer moeizame periode. Sinds de winterstop werd er slechts twee keer gewonnen, waardoor ze inmiddels dus zijn afgezakt naar het rechterrijtje. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend wederom bijgaande tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via X weet te voorspellen en ons beiden volgt op dit social media kanaal.

Tegenover de officiële wedstrijd van Ajax heeft John van ’t Schip aangegeven dat Steven Bergwijn tegen Sparta waarschijnlijk weer inzetbaar zal zijn. De aanvaller ontbrak de afgelopen weken vanwege een blessure. Volgens de trainer is het echter nog uitgesloten dat hij al negentig minuten kan spelen. Of Ahmetcan Kaplan en Josip Sutalo kunnen spelen is nog onduidelijk, terwijl de kans klein is dat Steven Berghuis inzetbaar is.

De KNVB heeft Serdar Gözübüyük aangesteld als scheidsrechter voor Sparta – Ajax. Gözübüyük krijgt daarbij ondersteuning van assistent-scheidsrechters Erwin Zeinstra en Johan Balder, terwijl Alex Bos de vierde official is. Martin van den Kerkhof is tijdens de wedstrijd de VAR en hij krijgt hulp van Roan van Marrewijk.

Vermoedelijke opstelling Sparta: Olij, Bakari, Meissen, Eerdhuijzen, Van der Kust, De Guzman, Verschueren, Clement, Mito, Lauritsen, Saito

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ramaj, Gooijer, Sutalo, Kaplan, Hato, Sosa, Henderson, Mannsverk, Taylor, Hlynsson, Brobbey

Volg ons nu ook op ons Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Als we net zo compact spelen als tege Aston Villa thuis maken we een kans om punten te halen want anders zie ik het somber in zolang er geen automatisme in het elftal is en dat zal ook moeilijk gaan met zoveel niet Ajax opgeleide spelers.

Comments are closed.