Supporters Bodø Glimt proberen nachtrust van Ajax-spelers te verstoren in aanloop naar return

Vanavond speelt Ajax de return in de tussenronde van de Conference League tegen het Noorse FK Bodø/Glimt. Supporters van de Noren proberen er alles aan te doen om de voorbereiding van Ajax zoveel mogelijk te verstoren. Afgelopen nacht staken zij rond 02:30uur vuurwerk af rond het spelershotel van Ajax in Bodø, zo blijkt uit beelden die circuleren op social media. Voetbal Ultras deelt een video waarin een vuurwerkshow is te zien. De wedstrijd tussen beide clubs in Noorwegen staat donderdagavond om 18:45 uur op het programma. De heenwedstrijd eindigde in 2-2.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Dat is dan niet gelukt maar volgens mij slaap ik als ik naar het spel vanAjax kijkt het is een nachtmerrie die niet over gaat en ik ben bang dat John of wie dan ook dit zootje aan het voetballen krijgt .

Comments are closed.