Live FC Twente – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zondag om 14:30 uur de uitwedstrijd tegen FC Twente en daarin is nog veel te behalen. Zelfs plek twee is nog mogelijk maar dan zal Ajax eerste zelf moeten winnen in Enschede. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend twee tekeningen winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
FC Twente – Ajax staat voor de 55ste keer op het programma. Ajax won daarvan 24 keer, FC Twente 16 keer. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in Enschede in 1-1 en wist Haller te scoren. FC Twente verloor dit seizoen nog maar één thuiswedstrijd en dat was in het bekertoernooi tegen Ajax.

Lindhout aangesteld als arbiter
De KNVB heeft Allard Lindhout aangesteld als scheidsrechter voor deze wedstrijd. Lindhout wordt daarbij ondersteund door assistent-scheidsrechters Rogier Honig en Patrick Inia, terwijl Joey Kooij de vierde official is. Erwin Blank is aangesteld als de VAR en hij krijgt hulp van Stefan de Groot.

Berghuis nog onzeker
Het is nog onzeker of Steven Berghuis in actie kan komen zondag. Hierdoor zal John Heitinga zeer waarschijnlijk geen wijzigingen doorvoeren in de opstelling. Bij winst maakt Ajax nog steeds kans om tweede te worden. Daarvoor moet PSV verliezen van AZ. Bij een nederlaag en een overwinning van AZ zal Ajax als vierde eindigen. De wedstrijd begint zondag om 14.30 uur.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Geronimo Rulli, Devyne Rensch, Jurrien Timber, Jorrel Hato, Owen Wijndal, Edson Álvarez, Kenneth Taylor, Steven Bergwijn, Mohammed Kudus, Dusan Tadić, Brian Brobbey.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts